Duidelijkheid over de werkwijze van AA Schroefpalen.

Naast (mortel)schroefpalen van de hoogste kwaliteit, bieden wij u ook een heldere communicatie. 

Bij AA Schroefpalen weet u altijd waar u aan toe bent.

Offerte en opdracht

Wilt u uw boor- of funderingspalen door AA Schroefpalen laten vervaardigen en leveren? Vraag dan een offerte aan. Hiervoor is het van belang dat u ons de juiste en complete gegevens verstrekt, namelijk:

  1. Compleet palenplan (pdf)
  2. Grondrapport voorzien van sonderingen
  3. Situatietekening met adres en plaats van het werk
  4. Paalwapening

Heeft u dit nog niet in bezit? Dan hebben we minimaal de volgende gegevens voor uw offerte nodig:
  1. Aantal palen
  2. Paallengte(s)
  3. Boordiameter(s)
  4. Sonderingen

Aan de hand van de door u aangeleverde gegevens brengen we een offerte uit.


Wanneer u de offerte dan wel opdrachtbevestiging voor akkoord getekend retour zendt, gaan wij met uw opdracht aan de slag en wordt het project verder in behandeling genomen.

Planning en uitvoering

Planning en uitvoering

De boorwerkzaamheden worden zoveel mogelijk conform het verzoek van u als onze opdrachtgever ingepland. Doordat wij beschikken over meerdere boorinstallaties, bieden wij u een gereduceerde levertijd aan. Mede door het continu actualiseren van de ingeplande werken worden uw en onze planning steeds op elkaar afgestemd.

De uitvoering wordt gerealiseerd door onze gespecialiseerde en vakbekwame medewerkers. Voordat we gaan boren, worden alle paalgegevens nogmaals met de opdrachtgever doorgenomen. Hierna worden de palen zorgvuldig en snel vervaardigd. Na het boren, afstorten van de paal en het vrijmaken van de paalkop plaatsen wij de wapeningskorf. Daarna worden de palen afgedekt met een folie, ter directe bescherming tegen vervuiling en uitdroging van de paalkop.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, een offerte aanvragen of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. We werken o.a. voor ondernemers, bouwbedrijven en particulieren in hoofdzaak door heel Nederland.

Contact opnemen